Företagsevent - VR Stockholm

Angående corona: Hos oss har ni hela lokalen för er själva, vilket minskar risken för smitta. Vi ser även till att noga desinficera headseten och kontrollerna i god tid innan er ankomst.

För företag, organisationer och större grupper erbjuder VR Center möjligheten att hyra hela vår lokal, även utanför ordinarie öppettider. Virtual Reality är en annorlunda och kul gruppaktivitet som passar både för en kick off, team building, eller en julfest med extra krydda – valet är ert! Vi låter er pröva de bästa spelen och upplevelserna inom olika kategorier. Därtill fixar vi med glädje olika typer av multiplayerupplevelser så att ni kan spela med eller mot varandra!

Vi erbjuder även paketlösningar där mat ingår. Dels kan vi erbjuda enklare tilltugg på plats, så som snittar och ostbrickor, men även ordna restaurangbesök på närliggande, högkvalitativa restauranger.

Vårt mest populära koncept för företagsevent
Vi börjar ofta med ett lite enklare multiplayerspel som heter Elven Assassin där ni tillsammans ska försvara ett fort mot anfallande orcher, drakar och jättar. Förutom att vara väldigt roligt och bra team building ger det oss en möjlighet att se vilken nivå ni ligger på. Därefter kan vi komma med lämpliga spelförslag utifrån era spelkunskaper och era önskemål. Många väljer att fortsätta med andra multiplayerspel (så som zombiespel, snöbollskrig eller laser tag) men vi kan även duka upp ett buffébord med olika sorters spel för er att gå runt och prova. Hela vårt spelutbud står till ert förfogande, så om någon av er har ett särskilt önskemål ser vi till att tillgodose det!

Om- och avbokningsregler
Det är möjligt att kostnadsfritt boka om fram till 48 timmar innan aktivitetens början. Vid avbokning gäller följande regler: Företag och grupper kan avboka helt utan kostnad fram till 7 dagar före aktiviteten. Vid avbokning mellan 7 dagar och 2 dagar innan aktiviteten tas en avgift på 20 % av bokningssumman ut. Vid avbokning inom 48 timmar från speltillfället tas en avgift på 50 % ut. Vid sen ankomst ges tyvärr ingen ersättning. Vi försöker däremot utöka er speltid i den mån det är möjligt för oss.

Tidigare kunder:

Abonnera 60 minuter (liten grupp)

Rekommenderat antal: Upp till 8 personer.
Pris: 3 600 kr ex.moms
Innehåller: Under 60 minuter får ni prova alla de roligaste VR-spelen samt spela olika multiplayerspel där ni tävlar både med och mot varandra i grupp! Alkoholfri dryck och snacks ingår i priset. Ert företag har lokalen helt för er själva.

Abonnera 60 minuter

Rekommenderat antal: Upp till 12 personer.
Pris: 4 800 kr ex.moms
Innehåller: Under 60 minuter får ni prova alla de roligaste VR-spelen samt spela olika multiplayerspel där ni tävlar både med och mot varandra i grupp! Alkoholfri dryck och snacks ingår i priset. Ert företag har lokalen helt för er själva.

Abonnera 90 minuter

Rekommenderat antal: 13 - 24 personer
Pris: 7 200 kr ex.moms
Innehåller: Under 90 minuter får ni prova alla de bästa VR-spelen samt spela olika multiplayerspel där ni tävlar både med och mot varandra i grupp! Alkoholfri dryck och snacks ingår i priset. Ert företag har lokalen helt för er själva.

Abonnera 120 minuter

Rekommenderat antal: 25 - 40 personer
Pris: 9 600 kr ex.moms
Innehåller: Under 120 minuter får ni prova alla de bästa VR-spelen samt spela olika multiplayerspel där ni tävlar både med och mot varandra! Alkoholfri dryck och snacks ingår i priset. Ert företag har lokalen helt för er själva.

Kontakta oss


Kontakta oss så skapar vi tillsammans en annorlunda och riktigt rolig aktivitet för dig och ditt team! Vi ser det som vårt jobb att ge er en så fantastisk upplevelse som bara möjligt. I ditt mejl får du gärna berätta:
Hur många ni är - Hur lång tid ni önskar boka - Vilket datum och vilken tid ni vill spela.