Julbord och VR

Julen nalkas och många företag vill göra något mer än att bara äta gott. God mat i all ära, men man vill ju också ha roligt tillsammans.

Där kommer VR in i bilden. Vi erbjuder lösningar så att ni kan börja med att spela VR i en timme eller längre, för att sedan gå vidare till ett läckert julbord i närheten. I år är onekligen saker lite speciella i och med Corona. Covid-19 gör att många restauranger verkar skippa julbordet för en mer hygienisk jultallrik (där nästan allt från det vanliga julbordet ingår). Vi samarbetar bland annat med en restaurang som heter Vi går till Marie som har valt att lösa det på det här sättet. Om ni vill ha ett traditionellt julbord försöker vi givetvis lösa det också. Bland annat brukar Gamla Enskede Matbod leverera ett riktigt högkvalitativt julbord och ligger endast dryga tio minuters gångväg från oss.

Vi kan naturligtvis också göra er tid hos oss till en riktig julfest. Varför inte börja med glöggen och pepparkakorna redan hos oss? Vi löser det utan problem. Säg till så sätter vi även på julmusik i lokalen och drar upp julstämningen till max. 😉 Slutligen kan hela jobbet utmana varandra i ett virtuellt snöbollskrig!