Sportlovet i Stockholm v.9

Sportlovet närmar sig med stormsteg. Vi är naturligtvis partiska i frågan, men vi vill passa på att ge några skäl till varför VR kan vara en fantastisk aktivitet för sportlovet.

Roligt för hela familjen

Först och främst, det känns som att VR är en av få aktiviteter där barn och vuxna kan ha roligt på riktigt tillsammans. Vi har många förälder och barn-konstellationer som kommer gång efter annan för att fortsätta sina spel hos oss. Ibland verkar ha föräldern till och med ha mer roligt än barnet.

En unik upplevelse

Virtual reality-arkaderna ger dig möjlighet att stiga in i en helt annan värld. Du kan utforska olika miljöer och platser som du aldrig skulle ha upplevt annars. Du kan även spela spel som är svåra att återskapa i den verkliga världen, som till exempel flyga en rymdfarkost eller simma med hajar. Det är en upplevelse som du sent kommer glömma.

En social aktivitet

De flesta grupper som kommer till oss pratar mycket med varandra medan de spelar. Vissa spel är närmast omöjliga att klara utan samarbete. Idag, när skärmar och individuella nöjen tagit över så mycket, kan det vara roligt att göra något där man faktiskt umgås tillsammans.

En fysisk aktivitet

VR-spel är inte som dataspel. I VR tvingas du oftast röra på dig rejält. Den som vill bli trött och svettig av VR kommer inte bli besviken. Givetvis beror det dock på spel. Vissa spel är gjorda för att vara som ett roligt träningspass medan andra är mer stillsamma. Det jag vill säga är att det kan vara en kul och hälsosam aktivitet på sportlovet, särskilt om du vill undvika att barnen sitter stilla hela lovet.

En teknisk upplevelse

Virtual Reality-tekniken utvecklas ständigt och det kan vara kul att få prova på de senaste innovationerna. Du kan uppleva hur det känns att vara i en virtuell verklighet på ett sätt som du aldrig tidigare har gjort. Kanske väcker det eller stärker ditt barns teknikintresse?

Sammanfattningsvis är ett besök på en virtual reality-arkad en rolig och spännande aktivitet för sportlovet. Det ger en unik upplevelse som passar alla åldrar och intressen, samtidigt som det är en aktiv och social aktivitet. Prova på och upptäck nya världar som du aldrig tidigare har sett. Varmt välkommen till oss vecka 9 för en annorlunda sportlovsaktivitet i Stockholm. Vi kommer ha öppet varje vardag kl. 10 - 19 hela veckan!