Sommarlov hos Stockolm VR Center

Snart väntar ett underbart sommarlov för alla Stockholms barn och ungdomar. Även om sommaren i första hand kanske är tiden för bad, glass och utomhuslekar kommer det alltid komma en eller annan regnig dag och då vill vi bara meddela att vi är väl förberedda. Virtual Reality är en utmärkt aktivitet för en regnig dag under sommarlovet. Den här sommaren blir även lite speciell då vi kommer kunna erbjuda en hel del nya vr-spel och också ha särskilt förmånliga priser. Håll ögonen öppna för inom kort lanserar vi vårt sommarlovserbjudande till både barn och vuxna som vill komma undan den stekande solen ett tag.

Lagom till sommarlovet får vi även våra fläktar rengjorda vilket innebär att vi kan hålla en behaglig temperatur inne i lokalen. VR-spelande kan ofta göra en varm nog ändå.

Ett av våra nya spel är Robin Hood VR som ännu är under betatestning, men som redan går att spela hos oss på Stockholm VR Center. Spelet lämpar sig särskilt bra för stora grupper eftersom hela nio personer kan spela samtidigt i spelet. Unikt för spelet är även att det är utvecklat av oss vilket gör oss lite extra nervösa, men samtidigt är vi naturligtvis mer fokuserade än någonsin på att ge er en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommmen till oss för en kul aktivitetet på sommarlovets regniga dagar. Och kom ihåg att VR är kul för både barn och föräldrar! Under sommarlovet kommer vi ha samma öppettider som övriga köpcentret, det vill säga från kl. 10.00 - 19.00 varje vardag.