Jullov hos Stockholm VR Center igen!

Idag föll den första snön i Stockholm och det innebär att julen och det härliga jullovet snart är här. I år ligger jullovet särskilt sent och börjar först den 23:e december i Stockholm. Som vanligt har vi öppet hela dagarna under lovet. Julafton och nyårsafton är givetvis lite speciellt eftersom vi då stänger kl. 14 respektive kl. 15 medan vi på juldagen och nyårsdagen faktiskt har stängt. Övriga vardagar under lovet så har vi dock öppet kl. 10 - 19 (undantaget den 23:e december då vi har öppet kl. 16 - 20).

Vi har fått in några nya spel, tyvärr har inget av dessa jultema dock. Nytt för julen är spelet Fear of the Dark som är vårt klart läskigaste spel i utbudet. Upp till fem personer kan spela samtidigt. I spelet går man runt i en mörk by och försöker ta sig ut medan läskiga varelser så som zombies, vargar och varulvar attackerar en. Relativt nytt är även spelet Cook-out där upp till fyra personer kan laga mat tillsammans. Det spelet passar bättre för en yngre publik. Det är även roligt att båda våra nya spel faktiskt är utvecklade av företag i Stockholm.

Vi ska se över priserna detta jullov och eventuellt kan vi erbjuda rabatt till alla spelsugna barn och vuxna, men jag vågar inte lova något än. VR är också en utmärkt aktivitet för hela familjen så var inte rädda för att boka platsera till er allesamman.

Jullovet tar slut den 6:e januari så kom ihåg att boka er tid till innan dess! Jag vet att jag är lite tidig, men: God jul på er allihop!