Uppleva VR i Sverige

Coronaviruset har slagit hårt mot Sveriges vr-spelhallar och i nuläget verkar endast en handfull finnas kvar. Arkader har tvingats stänga ner i både Linköping, Malmö och Borås. Även vårt systerföretag VR World i Göteborg blev tvunget att stänga igen i och med Corona (förhoppningsvis temporärt). Men trots en tuff tid för VR Centers i Sverige är det inte helt kört att hitta någonstans att spela vr med dina vänner, även om du inte befinner dig i Stockholm.

Malmö har i nuläget ett riktigt bra VR Ställe i form av EXIT VR, som erbjuder Escape Rooms i Virtual Reality. Du hittar dem här: VR Malmö.

VR Stugan i Norrköping har dess värre ingen egen lokal längre, men erbjuder VR-event till hela Östergötland. Du hittar dem här: VR Norrköping

I Helsingborg finns VR Studion som också erbjuder högkvalitativa VR-upplevelser. Du hittar dem här: VR Helsingborg

I Linköping finns Strandgatan Två som erbjuder en mängd olika aktiviteter. Utöver bowling, biljard och tjursimulator erbjuds även VR. Du hittar dem här: VR Linköping

En fullständig lista på alla ställen som sysslar med VR i Sverige finner du här: Alla svenska VR och AR företag. Sajten Immersivt är för övrigt en utmärkt plats för den som vill ha koll på allt som händer inom VR. Grundaren Niclas brinner verkligen för ämnet och rapporterar flitigt om teknikens utveckling. Utöver att erbjuda föreläsningar, kurser och vr-events har de en välskriven blogg som upplyser om nya och kreativa sätt att använda VR på.