Zombiespel i VR: Perfekt för Halloween!

Gillar du zombies? Du har aldrig upplevt dem som i VR!

Om du gillar zombiefilmer kommer du inte bli besviken på vad Virtual Reality kan erbjuda dig. Att spela vårt prisbelönta zombiespel Arizona Sunshine är bokstavligen som att få vara med i en zombiefilm. Många är gångerna som våra kunder skrikit högt när en zombie smugit sig på dem bakifrån eller till och med hoppat på dem från taket. Om du inte skriker högt av rädsla åtminstone en gång under din speltid tillhör du en klar minoritet.

Arizona Sunshine är utan tvekan det bästa zombiespelet på marknaden just nu och vi är otroligt glada att kunna erbjuda det till våra kunder. Spelutvecklaren, Vertigos, har fått till en sådan supersuccé att det lilla bolaget nyss såldes för 50 miljoner Euro. Spelet är multiplayer, vilket innebär att ni ser varann i spelet och måste samarbeta för att lyckas överleva apokalypsen. Utan dina vänner i närheten har du nämligen inte en chans att stå emot attackerna.

Fram till, och under, Halloween 2020 erbjuder vi en särskild zombierabatt när du bokar hos oss och enbart vill spela Arizona Sunshine. Ange koden ”undead” i sista steget av bokningsprocessen (precis innan du betalar) och du får 20 % rabatt på hela beloppet.

Hur lång tid tar spelet att slutföra?

Svaret är att det beror på. Om ni är en större grupp rekommenderar vi att spela banan ”Undead Valley” där ert mål är att ta er ut ur ett zombieinfesterat hus genom finurliga lösningar. De bästa grupperna löser uppdraget på knappt 40 minuter. För många tar det strax under en timme.

Om ni bara är två personer erbjuder spelet även ett antal banor där ni istället ger er ut på olika äventyr, bland annat i Arizonas ödemarker. Om man vill ta sig igenom dessa kan man gott räkna med ett par timmars speltid.

Hur gammal måste man vara?

Vi rekommenderar att man fyllt åtminstone tolv år för zombiespelet, men i slutändan låter vi det vara upp till föräldrarna att avgöra. Om dina barn spelar läskiga spel hemma kommer de förmodligen även fixa vårt zombiespel. Hos oss på VR Center har vi en generell åldersgräns på 8 år.

PS. Skulle du inte få nog av skräck har vi ytterligare ett par riktigt läskiga spel i vårt spelutbud. I The Brookhaven Experiment har alla möjliga slags varelser rymt och är på väg att attackera dig från alla håll och kanter. I Shattered Lights går du ensam runt i övergivna laboratoriemiljöer med en ficklampa. Eller är du  ensam?