VR: en annorlunda dejt

Det är aldrig lätt att få till den perfekta dejten. Kommer man ha mycket att prata om kanske ett kafé eller en bar är det bästa alternativet. Är man mer fåordig av sig kanske det är bättre med en aktivitet ihop med dejtandet, biljard exempelvis. För den som vill sticka ut rekommenderar vi givetvis att ta med sin dejt till VR Stockholm istället! Faktum är att VR är en perfekt sak att göra tillsammans oavsett om det är första dejten eller om det handlar om att man vill göra något speciellt med sin partner på Alla hjärtans dag.

Det kommer definitivt inte bli några pinsamma tystnader eftersom man har så mycket att se och ta in, särskilt om det är första gången i VR. Det blir också som att ni ger er ut på ert alldeles egna äventyr ihop - något ni kommer minnas under lång tid framöver.

Den som läst sin dejtinglitteratur vet att den bästa dejten innehåller ett par olika platser eller aktiviteter. Detta för att framkalla en känsla av att ni spenderat mer tid och upplevt mer saker tillsammans än vad ni egentligen har. Här kommer verkligen VR till sin rätt. Under ett besök hos oss kan ni slåss mot orcher och drakar, spela tennis, skjuta zombies, dansa loss, ha ett snöbollskrig och måla något vackert tillsammans - allt under samma timme! Kan det finnas något bättre sätt att skapa gemensamma minnen tillsammans med sin dejt än ett besök hos en vr-arkad? Jag tror knappt det.

För dejten rekommenderar vi följande spel (alla går att spela tillsammans):

Elven Assasin - Försvara en människoby mot orcher och drakar med varsin pilbåge.
Snow Fortress - Ett vanligt hederligt snöbollskrig är alltid roligt.
Rhythmatic - Ett musikspel som uppskattas många. Det gäller att slå sönder block i takt till musiken.
Dick Wilde - Ge er ut tillsammans på en flotte i träskmarkerna. Överallt finns djur som försöker attackera er.
Creed: Rise to Glory - Att få slå på varann i boxningsringen är sällan tråkigt.
Arizona Sunshine - Vårt prisbelönta zombiespel gör sig ärligt talat kanon för en dejt. Här får du nämligen möjlighet att visa vad du egentligen går för. Kommer du till undsättning när zombiesarna överrumplar din dejt eller tänker du först på dig själv? Och kan det bli mer sagolikt än att rädda sin älskade från en säker död? I tvåplayer kan ni även ge er ut på en så kallad Campaign, det innebär att ni går ut på äventyr i någon av våra banor och inte bara spelar inuti ett hus hela tiden.

Många par kommer till oss och jag har aldrig sett någon dem gå härifrån besvikna, så satsa på ett säkert kort till Alla hjärtans dag och besök oss!