VR i Södertälje, Uppsala eller Eskilstuna?

Vår verksamhet i Stockholm går så pass bra att vi är intresserade av att expandera till någon närliggande stad. Om du har förslag på en lämplig lokal till ett billigt pris så är vi absolut intresserade. Vi tror att efterfrågan är tillräckligt stor i alla dessa städer. Lokalen bör vara på minst 120 kvm och ligga i ett centralt läge. Vi kan tänka oss pop-upkontrakt.

Tills vidare är ni som bor i dessa städer självklart välkomna till oss i Stockholm. Vi har redan haft flera besökare från både Uppsala och Eskilstuna.

Från Uppsala är det endast en timme till oss om du åker kommunalt och ungefär lika lång tid med bil. Från Västerås och Eskilstuna är det en timme och femton minuter att åka kommunalt, och också ungefär lika långt med bil. Från Södertälje är det endast 30 minuter med bil! Alla tider är enligt Google Maps.

Det kan låta som en lång sträcka att bege sig för en nöjesaktivitet, men jag kan i princip lova att det är värt det. VR är något alldeles extra som måste upplevas för att förstå dess storhet. Vill man ändå passa på att göra något mer när man är på plats i Stockholms söderort rekommenderar jag ett besök på nöjescentret Tolv, som ligger endast 200 meter från oss. Utöver bowling, shuffleboard och massa läckra arkadspel erbjuder de golfsimulatorer, basebollträning och en otrolig minigolfbana inomhus. Ytterligare något hundratal meter från oss finns Gokart Stockholm som är precis vad de heter.

Vill ni även äta i närheten finns många restauranger att välja på. Jag vill slå ett extra slag för Mr Italiano, som ligger fem meter från vår entré och gör riktigt goda pizzor. Kontaktar ni oss i förväg kan ni även få rabatterade priser hos dem. För den som vill ha annan mat ligger Vi går till Marie en bit bort. Det är en gemytlig liten restaurang som håller hög klass på maten.

PS. Om ni är ett företag från Södertälje eller Uppsala som vill ha VR till er kick-off eller ert företagsevent, kontakta oss så kan vi förhoppningsvis lösa det!